Care este nivelul tău de siguranță de sine?

Care este semnificația Lunii Noi în Taur (5 mai) pentru dezvoltarea feminină?

Energia Arhetipului: Seducătoarea (Afrodita)
Lecție: Să trăiești din iubire!
Taurul este un semn feminin, de pământ, fix.

luna-noua-taur.jpg

Tradusă în limbaj cotidian, legătura femeilor cu energia pământul se poate face prin căutarea modelelor de feminitate autentică, inclusiv maternă, a regăsirii acestei energii materne în noi înșine pentru vindecarea propriului copil interior, lucrul cu energia corpului (ceea ce ne ancorează în realitatea pe care o trăim, indiferent de natura ei), activități manuale și lucrul cu creativitatea (care ne provoacă să ieșim din minte și să trăim o stare de meditație, de liniștire a minții), dansul și mișcarea naturală a corpului.

Luna Nouă în Taur și siguranța materială

În mod paradoxal, Taurului îi convine zona de confort pentru că o percepe drept siguranță și stabilitate. Cheia este ca acest confort să fie pe placul nostru, să conțină lucrurile, activitățile și oameniii cu care ne face să plăcere să fim, nu doar să confundăm obișnuița cu siguranța.
Arhetipul Taurului vorbește și despre relația noastră cu lumea materială: bani, posesiuni, proprietăți.

Iată câteva întrebări de Coaching care te ajută să reevaluezi relația pe care o ai cu acest aspect material:
Cum poți înlocui aceste programe mentale, adânc înrădăcinate în subconștient, cu alte credințe care susțin abundența?

🔸Primul nivel de conștientizare: Care sunt credințele limitative pe care le ai asupra banilor?
🔸Al doilea nivel de conștientizare: Care este motorul și motivația ta de a face bani?
🔸Al treilea nivel de conștientizare: Care este legătura dintre stima de sine și abilitatea de a face bani?Consideri că meriți să faci bani sau, mai degrabă, identifici credințe limitative: ”banii se fac greu”, ”banii sunt un păcat”.etc.

Lună Nouă în Taur (5 mai): influență pentru cele 12 zodii
Berbec: Toți trăim într-o lume materială. Dar nici o sumă de bani, statut sau lucruri nu pot înlocui valoarea de sine. Înainte de a alerga după un lucru nou strălucitor, ia în considerare dacă are o valoare reală pentru tine. Dacă răspunsul este negativ, lăsă-l.
Taur: Oamenii cred că știu ce să aștepte de la tine. Dar ai în tine o parte o rebelă care i-ar putea surprinde – și poate chiar pe tine! Perspectiva ta asupra vieții a evoluat mult în ultima vreme. Iar acum, lumea începe să vadă schimbarea asta în tine!
Gemeni: Încet, dar sigur un talent al tău ascuns se îndreaptă spre suprafață. Să găsești profesorul potrivit, mentorul sau tribul de susținere te poate ajuta în ceea ce privește încrederea în tine!
Rac: Chiar și cu cele mai bune planuri, unele lucruri îți scapă printre degete. Și poate că nu e așa de rău. La urma urmei, când ne eliberăm de nevoia noastră de a controla totul, lăsăm mai mult spațiu pentru spontaneitate. Dă-ți permisiunea să înveți a fi în flow.
Leu: Ești un lider natural. Dar asta nu înseamnă că întotdeauna trebuie să fii în față și în centru. La urma urmei, esti inspiri mai mult atunci când inspiri din inima ta, nu din ego-ul tau. Dă sanșa cuiva din jurul tău să strălucească luna asta în locul tău!
Fecioară: Când ai încredere în ceea ce știi să faci, poți face aproape orice. Dar cine spune că trebuie să faci totul? Dacă treci printr-o perioadă de oboseală sau burn out, încearcă să delegi sau să prioritizezi.
Balanță: Relațiile nu sunt doar despre „tu” și „eu”, cuvântul cheie este „noi”. Dar atunci când o persoană oferă mai mult decât cealaltă, echilibrul dispare. Dacă doriți ca acest parteneriat sau această relație să rămână pe linia de plutire, veți avea nevoie de un schimb mai echitabil între ”a da” și ”a primi”.
Scorpion: Este momentul potrivit să-ți întorci atenția către relațiile de iubire, conexiune, cuvinte de apreciere, schimb de cunoștințe și energie. Nu uita însă că relațiile cu ceilalți reflectă întotdeauna relația cu tine, valorea și puterea personală.
Săgetător: O parte din tine nu poate fi niciodată îmblânzită. În ultima vreme sănătatea v-a dar ceva bătăi de cap, așă că este momentul potrivit să începeți o rutină nouă sau un obicei sănătos.
Capricorn: Viața trebuie luată în serios, dar nici chiar așa! Încearcă să mai renunți la acea credință că ”Viața e grea” și foloseșteți și latura mai creativă, distractivă, delicată.
Vărsător: Tot mereu schimbând lumea. Dar chiar în acest moment, adevărata schimbare se produce acasă, în familie. Este nevoie de atenția și energia ta și în mediul apropiat, nu doar în lupte nobile.
Pești: Ai atât de multe de spus, Pesti. Acum e timpul să scoți ceva din tine, nu doar să-i asculți pe ceilalți. În această lună, vorbind despre sentimentele tale este o modalitate de a recupera propriul tău spațiu psihic.

P.S. Pe 8 mai, te invit la un Atelier de Feminitate despre ”Cum să-ți crești siguranța de sine?”: încredere în sine, apartenență, stimă de sine și acceptare. Detalii aici! 

incredere-in-sine-online.jpg
10 mai: Atelier Feminitate Online

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s