Atelier special – Harta Intențiilor 2022 – 21.12.2021

Atelier ZOOM 21.12.2021 – Harta Schimbării. Intenții 2022

Interval orar: 18.00-21.00

Cost: 100 lei

▶️Cum să-ți scrii corect intențiile pentru 2022?
▶️Care este provocarea principală din viața ta?
▶️Care este partea de resurse? Dar partea de blocaje?
Atelier practic, interactiv, grup de lucru feminitate, exerciții Coaching Sistemic, prezență, constelații intenții
Înscrierea se face prin magazinul online, accesând link: https://cristinalotru.ro/product/atelier-intentii/

Confirmarea înscrierii se face pe email până pe data de 17.12. Email cristinalotru@gmail.com! Număr de locuri limitat!

⦿ Feedback Atelier Feminitate:

”Cristina este un catalizator pentru transformare, căci ghidarea ei permite ca inspirația și raspunsurile sa apară natural, din interior. Cu multă blândețe, dar cu mâna sigură si o atenție pătrunzătoare, am simțit că sunt condusă spre interior, la întâlnirea cu acele părți din mine spre care nu privisem niciodata și care aveau atât de multă nevoie de iubirea și recunoașterea mea.
Gradat, anxietatea s-a dizolvat și insomniile au fost inlocuite cu iubire de sine și odihnă. Am reinvatat să mă relaxez in momentele și situatiile de stress,
sa îmi hranesc sufletul cu blândețe și cu pace, ca să pot merge spre visele mele cu bucurie, fara presiune. Acum simt ca reînvie in mine o energie proaspătă și bucuria de a trăi viața așa cum este, iar această energie, ce rezulta din atitudinea mai iubitoare față de mine însămi, mă susține, fără a mai fi nevoie sa „trag de mine”.Multumesc din suflet pentru prezența plină de suflet, recomand cu căldură pentru oricine caută să regăsească bucuria vieții și pacea interioară.”

”Mi-a placut mult, am mai lucrat cu cardurile de Feminitate folosite in acest atelier, le iubesc nespus..invat multe despre energia, am recunoscut imediat o energie feminina din mine, pe care o simteam..dar nu o intelegeam asa de mult…acum s-au clarificat multe informatii in mine. Multumesc cu recunostinta si iubire pentru dedicare si profesionalism.””Recunoștință pentru adâncurile explorate in cursul tau care apare atât de simplu și delicat, în titlu, dar este trăit atât de complex și profund. Recomand oricărei femei care este in căutarea unor răspunsuri să parcurgă acest drum cu tine. Nu este despre a învăța să fii bibelou de porțelan, ci despre a cobori in adâncurile in care te-ai uitat. Este despre vindecarea copilului interior, despre încurajarea adultului, despre descătușarea potentialului. Să ne reamintim de noi. Blocajele nu sunt eterne, ele trebuie văzute, recunoscute și lăsate în locul cuvenit. Libertatea e câștigată în momentul în care alegi sa trăiești în propriul corp, în acord cu sufletul și mintea ta. Nu poți funcționa în două lumi. Cristina Lotru, fii binecuvântată sa aduci cat mai multe botezuri de femeie! 


” M-am bucurat s-o descopar pe Cristina șiîn întâlnirea personală în aceeași energie ce-mi inspiră și aici pe pagină: autenticitate, caldură, empatie. Mulțumesc pentru împărtășiri utile și din suflet, Cristina!
”Legătură creata va continua, o legătură între femei ce o recomand tuturor să și-o ofere în orice cadru simt ele.
”Mulțumesc încă o dată pentru experiența inedită și pentru o nouă perspectivă asupra relației mele cu lumea”
”Mulțumesc, Cristina. Ești un <deschizător de drumuri!>”

⦿BENEFICII ATELIER FEMINITATE:
⦾deschiderea intuiției feminine
⦾deschiderea inimii
⦾gestionarea emoțiilor negative
⦾conexiune sigură
⦾acces la cunoaștere feminină
⦾ claritate mentală și încredere


⦿ Despre mine 🙂Mă poți urmări la emisiunea Canal 33: https://www.youtube.com/watch?v=a6-I6TpUWCQ&t=120s
Life Coach Cristina Lotru, autoarea eBook-ului despre feminitate ”Călătoria Zeiței Interioare”, speaker pentru feminitate autentică și mindfulness, și creatoarea blogului și comunității V.I.S. (Vindecare, Inspirație, Schimbare): www.cristinalotru.ro).
Mi-am începutul drumul în dezvoltarea personală în urmă cu 8 ani, și de atunci călătoria către mine însămi tot continuă.
În lumea Coaching-ului am pășit natural și firesc când am conștientizat că, pe lângă auto-analiză, introspecție și yoga, există și nevoia mea de a mă cunoaște prin ochii oamenilor cu care lucrez sau alături de care învăț. Și am constatat că, după problemele personale, relațiile sunt al doilea cel mai bun catalizator al schimbării.
Din propria-mi nevoie de a căuta răspunsuri în mai multe domenii ale dezvoltării personale și spirituale, am adunat, și pentru tine, în comunitatea V.I.S. (Vindecare, Inspiratie, Schimbare), instrumente si cunoștințe din psihologie, astrologie, NLP, Analiză Tranzacțională, psihologie transpersonală, psihologie arhetipală, Life Coaching și consiliere dezvoltare personală, precum și mindfulness și spiritualitate. Ce îți ofer? Coaching în Feminitate: sedințe de lucru 1:1, lucrul cu arhetipurile feminine pentru conștientizarea feminității autentice (exerciții de respirație și meditație, teste și întrebări deschise, mandale, cărți tarot).


Te aștept cu drag,
Cristina Lotru
Coaching Feminitate
Coaching Sistemic
Life Coaching Transformațional
https://cristinalotru.ro/
https://cristinalotru.wordpress.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s