Descrierea Cursului-Călătorie #STRAMOSII:

Bine te-am regăsit,

Din cuprinsul Cursului-Călătorie #STRAMOSII:

SĂPTĂMÂNA 1: Cunoașterea familiei psihologice. Arborele Genealogic. Scenariul de viață 7 exerciții
SĂPTĂMÂNA a 2-a: De ce sunt prezenți STRĂMOȘII în prezentul și relațiile noastre? Familia sistemică De ce repetăm anumite tipare relaționale și cum putem schimba asta 7 exerciții
SĂPTĂMÂNA a 3-a: Familia spirituală. Spirala Vieții. Misiunea personală 7 exerciții 

Cursul se poate cumpăra aici: https://cristinalotru.ro/product/curs-online-coaching-sistemic-stramosii/ 

Ce spun participanții la fostele ediții ale Cursului-Călătorie #STRAMOSII?

“Am achizitionat acest curs a doua oara, deoarece este foarte complex.  Recomand acest curs din toata inima.  Relatia cu arborele genealogic necesita mult timp pentru a aprofunda si integra toate aspectele sale. Alaturi de Cristina, am invatat multe lucruri interesante! Este un curs fascinant, bine structurat, foarte complex si la un pret foarte accesibil. Mult succes! Cu recunostinta, Irina”

“Webinar-ul #Strămoșii a fost o alta treapta în evoluția și autocunoașterea mea la un nivel profund. Emoția din cadrul grupului, întrebările adresate de către Cristina și capacitatea ei de a gestiona energia grupului este FANTASTICĂ!
Mulțumesc cu recunoștință, Cristina.” (Elena)

”Atelierul de lucru a fost extraordinar. Am avut atâtea revelații și conștientizări, care s-au așezat ca un puzzle la final. Nu știu ce ”magie” ai creat să iasă la iveală răspunsuri. Am mai participat la alte ateliere, însă n-am plecat de la niciunul așa.”

”Recomand cu căldură (exercițiile) deoarece mi-au oferit un orizont al deschiderii, al posibilului, al vieții trăite într-un mod autentic. Simt că mi-am atins scopurile, mi-am făcut ordine în viață, am obținut claritate și mi-am descoperit resurse nebănuite.”

”Mie mi-a făcut mult bine cursul și l-am resimțit ca fiind intens (21 zile)”.

”Cel mai mult am simțit nevoia de a mă reconecta cu poveștile celorlalți de viață, ceea ce s-a și petrecut la acest curs. Împărtășirea, comuniunea, dar și diversitatea sunt cuvintele care caracterizează atmosfera și starea din acest curs.”

”Îți mulțumesc mult pentru că ai știut ce butoane să apeși, să pui întrebarea care să mă facă să scot la suprafață ceea ce eu închisesem, acoperisem.”

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s