Coaching-ul reprezintă un proces de susținere și învățare, un parteneriat între coach și client, care pornește de la nevoile specifice clientului. Procesul de coaching implică o etapă de dezvăluire a nevoilor reale ale clientului, a stabilirii obiectivelor de lucru, conștientizare și autocunoaștere, precum și responsabilizarea clientului cu privire la puterea și resursele sale interioare.

Coaching-ul oferă o relație-cadru de suport și securitate, în care clientul se simte ascultat, își exprimă intențiile și dorințele, urmând să descopere în sine resursele care să-l susțină în realizarea obiectivelor personale.

Coaching-ul în Feminitate se axează pe tematici specifice psihologiei feminine: maternitate, sexualitate, senzualitate, relații de cuplu, creativitate, stări interioare și emoții, relația dintre corp și emotii, pasiuni și creativitate, autonomie, arhetipurile sau resursele feminine predomininante.

Iată ce instrumente folosesc în procesul de Coaching Feminitate pe care îl facilitez:

⦁ arta întrebărilor intuitive
⦁ ascultare activă și mindfulness, conexiune autentică coach-client
⦁ instrumente NLP – lucrul cu subconștientul (90 % din gândurile, emoțiile și acțiunile noastre din fiecare zi), comportamente repetitive, credințe limitative
⦁ Roata vieții (NLP): relații, bani, carieră, educație, wellness
⦁ Analiza Tranzacțională (relația adult-copil interior, relația părinte-copil interior)

arhetipurile feminine (resursele feminității: Copila Interioară, Mama, Seducătoarea, Preoteasa, Femeia Luptătoare)
⦁ elemente de psihosinteză (sensul și misiunea personală, sursa creativității interioare, exerciții de mindfulness și respiratie conștientă, meditații ghidate, dans conștient și reaspirație abdominală (respirație pântec)


Coaching-ul în Feminitate
este pentru femeile care:

⦁își doresc să se (re)conecteze la energia feminină sacră și la feminitatea autentică
⦁ își doresc să-și cunoască darurile unic feminine
⦁ au nevoie să intre în contact cu trăsăturile femininului, personal și colectiv: introspecție, prezență în corp, creativitate și creație, sensibilitate, compasiune și independență, starea de relaxare și bucurie a vieții
⦁ au obosit să joace un singur rol în viața lor și doresc să cunoască și alte modele de feminitate
⦁ doresc să privească și dincolo de măștile sociale și să intre în contact cu energia lor (sistemul chakrelor) și să se dezvolte atât mental, psihologic, emoțional și spiritual.

Ce abilități mă recomandă ca Life Coach?

⦁ întrebările intuitive și abilitatea de a fi prezentă și atentă la nevoile reale ale clientului
⦁ claritate mentală și discernământ
⦁ viziune pentru proces și motivarea clientului
⦁ ascultarea activă, empatia și construirea unei relații-suport client-coach
⦁ rolul de agent provocator pentru schimbare și transformare
⦁ rolul de a împuternici clientului prin rezolvarea blocajelor și accesarea resurselor proprii clientului
⦁ abordarea holistică a omului: triunghiul minte-corp-spirit/energie

Programează-ți prima ședință de Coaching în Feminitate!

ȘEDINȚELE SE ȚIN ONLINE (SKYPE SAU VIDEO MESSENGER sau în BUCUREȘTI (locație cabineti Piața Unirii!)

Durata unei ședințe individuale este 1 h (60 min).

Confidențialitatea clientului este asigurată de Codul Deontologic al profesieii de Coach și de semnarea unei contract de confidențialitate!

Completează formularul pentru a primi ofertă personalizată!

Este posibil ca imaginea să conţină: Cristina Lotru, cadru apropiat
Mai multe despre Coaching-ul Feminitate în VIDEO!


Ce spun clientele mele despre ședințe individuale Feminitate?

”Și eu muncesc de ceva timp pe plan personal la tema asta cu feminitatea și îmi dau seama cât e de complexa și cât de multă nevoie au femeile de aceste informații. La tine se vede munca ta cu tine și asta te face autentică, iar ce transmiți ajunge la suflet. Plus ca ai o voce plăcută și fluență în gânduri care curg ca o apa, și asta captează atenția, pregătește terenul și trimite informația unde trebuie fără sa plictisești. Mie personal îmi place foarte mult de tema cu care lucrezi și chiar cred ca o să reușești să schimbi mentalități și o sa îți realizezi și obiectivele. (Flavia, Online)

”Am lucrat pe conectarea cu corpul si ciclul menstual. M-a ajutat sa inteleg de ce ma simt diferit in diverse faze ale lunii si cat de conectata sunt cu Luna. Multumesc Cristina! Sper sa ne revedem curand 😊 (Ana-Maria, București)

” M-am bucurat s-o descopar pe Cristina șiîn întâlnirea personală în aceeași energie ce-mi inspiră și aici pe pagină: autenticitate, caldură, empatie. Mulțumesc pentru împărtășiri utile și din suflet, Cristina!
Legătură creata va continua, o legătură între femei ce o recomand tuturor să și-o ofere în orice cadru simt ele. ”( Roxana, București)

”Mulțumesc încă o dată pentru experiența inedită și pentru o nouă perspectivă asupra relației mele cu lumea” (Camelia, București)

”Mulțumesc, Cristina. Ești un <deschizător de drumuri!>” (Monica, București)

”Am interacționat cu Cristina prin prisma proiectului meu Holistic Wellness. Este un profesionist desăvârșit și într-o continuă dezvoltare, autoperfecționare pentru a livra servicii de calitate. O recomand pe Cristina atat pentru ședinte 1 on 1, cât și pentru evenimente de grup.” (Luiza, București)

”Așteptările mele au fost depășite, întâlniri transformaționale! ” (Andreea, București)

”Imi place la lucrul cu Cristina ca imbina seriozitatea cu acceptarea, adica pentru mine personal e un echilibru bun intre a ma ‘pune la treaba’ cu a intelege motivele din spate pentru care uneori nu reusesc sa ‘ma pun la treaba’ pentru un anumit obiectiv impus. Si nici nu pierde vremea cu invartitul in jurul unei idei, ci ma ajuta sa gasesc un motiv concis pentru comportamentul sau cheful meu de a duce ceva pana la capat. De asemenea, a fost o surpriza placuta sa aflu ca moduri de a te simti mai feminina sau a-ti vindeca feminitatea nu sunt asa superficiale cum le aveam eu in cap si sunt de fapt niste drumuri fezabile si interesant de parcurs. ” (Alma, Online)

website-Feedback-Coaching-Feminitate-2

website-Feedback-Coaching-Feminitate

Programează-ți prima ședință de Coaching în Feminitate!

Completează formularul pentru a primi ofertă personalizată!