Cristina Lotru

Tarotul nu este un oracol, instrument de divinație sau cacealma.
La fel ca orice alt instrument de autocunoaștere și vindecare (terapie), arhetipurile (cărțile) din tarot reprezintă oglinzi, în care te poți privi pentru a te (re) cunoaște și transforma.
Mai mult decât alte instrumente de autocunoaștere și vindecare, tarotul îți arată pas cu pas Calea Eroului din tine.
Tarotul reunește simbolurile care au ghidat înțelepciunea oamenilor din toate timpurile și toate culturile.
➡️Pentru că numerele sunt pașii Călătoriei tale prin cărțile de tarot, data ta de naștere te ajuta sa descoperi harta acestei călătorii!

Tarotul reprezintă un instrument de terapie sacralizată, întrucât ne întărește sistemul imunitar, ne permite sa identificăm obstacolele energetice care limitează acțiunea, arătându-ne totodată izvorul resurselor. Tarotul este văr de departe cu astrologia, plecând de la calcule numerologice. Este un instrument al observației de sine, prezentându-se cărțile de tarot care ne-au fost încredințate la naștere pentru a juca mâna câștigătoare. Tarotul ne invită către o observație detașat de noi înșine, pentru a vedea o stare de conflict, pentru a identifica resurse, rezerve energetice, pentru transformarea noastră interioară. Tarotul ne învață să ne percepem senzațiile și emoțiile, să le canalizăm și să le structurăm, astfel încât sa ne exprimam creativitatea. ” (George Colleuil, Funcția terapeutică a simbolurilor)

Informațiile se primesc în scris, în format PDF, 30 pagini.

Pentru aprofundarea analizei primite, se pot programa sedinte consultanță live separat.

Solicită o programare pentru analiza scrisă și consultanță arhetipuri din tarot pe baza datei de naștere!

La ce întrebări răspund arhetipurile din tarot?

1) Care este trecerea obligatorie prin viața mea sau ce se repetă în viața mea în relații, viața profesională?

2) Care sunt provocările/blocajele mele?

3) Care sunt resursele/darurile de care dispun de la naștere și cum le pot conștientiza?

4) Care este misiunea mea profesională/orientarea în carieră care mi se potrivește?

5) Ce bagaje emoționale am moștenit din familie și cum le pot elibera?

6) Care este sensul vieții mele/Ce pot lăsa în urma mea?

7) Care sunt arhetipurile și resursele mele feminine?

Consultanță individuală tarot

Procesul de tarot terapeutic nu este un oracol sau divinație, ci un proces de autocunoastere, dezvoltare personala si vindecare prin intermediul simbolurilor (cartile din tarot). Simbolurile functioneaza ca oglinzi ale psihicului si arata exact ce este ascuns in interiorul fiecareia dintre noi. Metoda de calcul pornind de la data nașterii tale. Pe baza unui calcul matematic, Îți ies anumit simboluri sau cărți de tarot (care au o anume semnificație) pe care ți-o interpretez eu Fiecare dintre cele 12 cărți de tarot reprezinata un domeniu al vieții 1 personalitatea 2 căutarea de sine 3 modul de gândire 4 misiunea personala 5 trecerea obligatorie.. 11 strămoșii

Feedback consultanță individuală arhetipuri tarot

”O seară magică petrecută în compania unei ființe pline cu daruri mii și mii. Ești o oglindă atât de minunată în care oricine își poate găsi cu ușurință răspunsurile la orice întrebare, ghidarea pașilor în direcția cea mai benefică la momentul prezent. Am descoperit ceea ce aveam nevoie sa recunosc în interiorul meu, să deblochez, să-mi aduc Forța înapoi și să-mi descopăr darurile pentru a mă putea recalibra și centra cât mai optim pe calea Misiunii Personale. Mulțumesc și sunt profund recunoscătoare ca faci parte din viața mea, din călătoria mea. Te recomand cu toată căldura, convingerea și bucuria ca poți fi de un real ajutor celor ce-și dau voie sa aducă mai multă cunoaștere din lumea subtila a realității. Oricând o ședința de Coaching cu ajutorul cărților de tarot este deschiderea către o noua lume interioară, nelimitată.” (Mirela, Germania)

”Tarotul este ca o busolă care pune în lumină părți din mine pe care nu le vedeam. Simbolistica cărților din tarot m-a făcut să mă aleg pe mine, să mă pun în centrul vieții mele, fără să mă mai compar. Am simțit că nu-mi lipsește nimic și că mă pot baza pe resursele mele interioare.”(Paula, București)

Coachingul individual pe baza cărților de tarot, unde am descoperit calitățile și umbrele pe care le pot transcende în această lume. Mulțumesc pentru o asemenea autocunoaștere.” (Amelia, București)

”Recomand ședințele individuale cu Cristina. Referențialul în baza datei de naștere este o revelație care ne pune pe drumul corect” (Georgiana, București)

Solicită o programare consultanță arhetipuri din tarot pe baza datei de naștere! Adresă email: cristinalotru@gmail.com!