meNumele meu este Cristina Lotru și sunt cel mai mare visător profesionist pe care-l cunosc.

În prezent, sunt Life Coach, autoarea eBook-ului despre feminitate ”Călătoria Zeiței Interioare”, speaker pentru feminitate autentică și mindfulness, și creatoarea blogului și comunității V.I.S. (Vindecare, Inspirație, Schimbare).

Mi-am începutul drumul în dezvoltarea personală în urmă cu 7 ani, și de atunci călătoria către mine însămi tot continuă.

În lumea Life Coaching-ului am pășit natural și firesc când am conștientizat că, pe lângă auto-analiză, introspecție și yoga, există și nevoia mea de a mă cunoaște prin ochii oamenilor cu care lucrez sau alături de care învăț. Și am constatat că, după problemele personale, relațiile sunt al doilea cel mai bun catalizator al schimbării.

Astfel, am descoperit arta întrebărilor prin Life Coaching, iar asta mi-a deschis ochii să văd atât în mine însămi, cât și în ceilalți, cum potențialul poate fi redescoperit atunci când renunțăm la credințele care ne îngrădesc.

Din propria-mi nevoie de a căuta răspunsuri în mai multe domenii ale dezvoltării personale și spirituale, am adunat, și pentru tine, în comunitatea V.I.S. (Vindecare, Inspiratie, Schimbare), instrumente si cunoștințe din psihologie, NLP, Analiză Tranzacțională, psihologie transpersonală, psihologie arhetipală, Life Coaching și consiliere dezvoltare personală, precum și mindfulness și spiritualitate

Ceea ce îți ofer se numește Life Coaching Tranformațional tocmai pentru că abordarea mea este una holitiscă, integrativă. Îmi place să privesc oamenii care pe un întreg, cu mai multe fețe și nevoi care sunt necesar a fi abordate din mai multe unghiuri, pentru ca schimbarea lor să fie de durată: psihologic, spiritual, mental-emoțional, energia corpului, relațional.

În funcție de nevoia ta cea mai urgentă, pe care o descoperim împreună în prima ședință de cunoaștere, vei putea alege instrumentul de dezvoltare personală care ți se potrivește cel mai mult in aceasta etapă a vieții tale.

Ce abilități mă recomandă ca Life Coach?

 • întrebările intuitive și abilitatea de a fi prezentă și atentă la nevoile reale ale clientului
 • claritate mentală și discernământ
 • viziune pentru proces și motivarea clientului
 • ascultarea activă, empatia și construirea unei relații-suport client-coach
 • rolul de agent provocator pentru schimbare și transformare
 • rolul de a împuternici clientului prin rezolvarea blocajelor și accesarea resurselor proprii clientului
 • abordarea holistică a omului: triunghiul minte-corp-spirit/energie

SERVICII INDIVIDUALE:

 1. Life Coaching Tranformațional: transformarea unui vis în obiectiv (tehnici de NLP și mindfulness, Analiză Tranzacțională, psihosinteză, arta întrebărilor deschise);
 2. Coaching Feminitate. Teoria subpersonalităților feminine, lucrul cu arhetipurile feminine pentru conștientizarea feminității autentice (exerciții de respirație și meditație, teste și întrebări deschise, mandale, cărți tarot).

Programează-ți prima ședință de Coaching în Feminitate!

Formular: https://goo.gl/forms/DEZW3iF90JTLKNf13

 

SERVICII CORPORATE:

 1. Speaker evenimente și workshopuri cu teme ca: motivație, creativitate, introspecție, modele de feminitate, autonomie, mindfulness și meditație;
 2. Life Coaching pentru grupuri și echipe: mindfulness și creativitate, mindfulness și educație, gestionarea conflictelor, motivație interioară și motivarea performanței angajaților.

 

Să ne auzim cu drag,

Cristina

„Dedicat Visatorului, cel care-mi indeamna visul sa se inalte la inaltimi mai presus de ratiune si sa coboare la abisurile dincolo de emotii, cel care guverneaza si ma sileste sa fiu liber”, Scoala Zeilor, Stefano Elio D’Anna